HTML

Háziállatok

Sziasztok! Már gyermekkorom óta imádom az állatokat. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy tapasztalataimat a háziállatok tartásában, nevelésében stb. szivesen megosztanám mindenkivel. Többféle állatom volt (kutyák, papagályok, hörcsög, tengerimalac) és van is, Kutyakiképző is vagyok, igy szivesen osztom meg a tapasztalatomat mindenkivel. Szeretnék tanácsot adni azoknak a leendő háziállat tartóknak, akik még nem tudták eldönteni milyen állatot vigyenek haza.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Házi állatok a családban

2010.03.17. 06:15 háziállat@blog.hu

Sziasztok! Edit vagyok, már gyermekkorom óta imádom az állatokat. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy tapasztalataimat a háziállatok tartásában, nevelésében stb. szivesen megosztanám mindenkivel. Többféle állatom volt (kutyák, papagályok, hörcsög, tengerimalac) és van is, Kutyakiképző is vagyok, igy szivesen osztom meg a tapasztalatomat mindenkivel. Szeretnék tanácsot adni azoknak a leendő háziállat tartóknak, akik még nem tudták eldönteni milyen állatot vigyenek haza. Kutyák: Kicsi, közép és nagytestüek kategóriába sorolnám őket. Az állattartók körében a legkedvessebb fajta. Mit kell szemelőtt tartanunk, mielőtt hazaviszünk egy édes kis szőrgombócot? Élőlényt viszünk haza, ugyanugy tőrődni kell vele mint magunkkal. Sétáltatni, szobatisztaságra nevelni, etetni, itatni, ápolni a szőrét, a körmeit, a füleit, mint mi magunk is tesszük ezt nap mint nap. Hogy mekkora kiskutyát vigyünk haza, ez függ attól, mekkora terünk van a kutya számára. Ha kertes házunk van, nagytestű kukyában gondolkodhatunk, ha lakásban tartanánk, kis testüt ajánlanék. Minden kutyának mozgástérre van szüksége, hiszen nem lehet a nap 24 órájában velünk, igy ( játékokat, ennivalót, vizet, és egy tepsit homokkal ) gondoskodnunk kell róla hogy ne unatkozzon amíg távol vagyunk tőle. Folyt.köv.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya macska halak teknős görény madarak háziállat terrárium ketrec nyul eleség kisemlősök

A bejegyzés trackback címe:

https://haziallatacsaladban.blog.hu/api/trackback/id/tr31846083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása